Over Anja

Taalschool En nu Nederlands is een eenvrouwsbedrijf van Anja Sligter. Ze is in 2011 afgestudeerd aan de post-hbo-opleiding docent Nederlands als tweede taal (Nt2) van de Vrije Universiteit in Amsterdam en Hogeschool Windesheim. Naast een degelijke theoretische onderbouwing van het leren van een tweede taal, haalde ze ook haar docentenbevoegdheid. Sindsdien heeft ze lesgegeven aan analfabeten en inburgeraars in Arnhem, Rotterdam en Amsterdam. Ook heeft ze lesgegeven aan mensen die opgingen voor het Staatsexamen in Zwolle, en leerde ze een directeur van een internationaal concern de beginselen van het Nederlands, zodat hij zich in zijn dagelijkse leven kan redden.
Ze is een creatieve docent die zich realiseert dat van het ouderwetse lesgeven (frontaal en klassikaal) slechts 15 procent blijft hangen. Ze is daarom voortdurend op zoek naar activerende werkvormen die meer resultaat, plezier en concentratie opleveren. Anja komt uit de journalistiek. Ze heeft 23 jaar bij kranten en tijdschriften gewerkt, waarvan tien jaar bij de Volkskrant.

En nu Nederlands is er voor hoogopgeleide nieuwelingen, en voor iedereen van dit niveau die Nederlands wil leren of zijn taalniveau wil verhogen. Wij organiseren cursussen, trainingen en workshops op elk gewenst niveau. Daarbij bieden wij uitstekende voorwaarden:

  • U kunt zo snel mogelijk starten.
  • U krijgt altijd intensieve begeleiding. 
  • De groepen zijn klein en hebben twee docenten.
  • U betaalt een heldere prijs.
  • De docenten zijn zeer ervaren en werken naar de nieuwste inzichten.
  • De locatie ligt centraal in Arnhem en is goed te bereiken.